Prostreno.cz

Dušená srnčí kýta na cibuli

Srnčí kýta dušená s cibulí a červeným vínem.

06.03.2015 Mikeš
2h a 5min

20min příprava

1h a 45min vaření

649 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Srnčí maso „prošpikujte„ stroužky česneku překrojenými na poloviny, maso opepřete, dejte do vhodné misky, pokapejte olejem a nechte odležet do druhého dne.
  2. V pekáčku na 2 lžících oleje rozehřátého se sádlem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, na cibuli orestujte maso ze všech stran, maso osolte, přidejte nové koření, podlijte vínem, dejte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte přibližně hodinu a půl.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    307,06 g
  • Sacharidy:

    62,27 g
    • Cukry:

      16,33 g
  • Tuky:

    116,07 g
  • Vláknina:

    7,78 g

Aktivita pro spálení:

496 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

148

minut uklízení





Podobné recepty

Bažant v křenové omáčce s těstovinou

(10 hlasů)
60min
807 kJ

Zajíc na červeném víně

(9 hlasů)
1h a 20min
394 kJ

Zaječí stehna na červeném víně

(9 hlasů)
2h a 10min
1081 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená srnčí kýta na cibuli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba