Prostreno.cz

Špenátová polévka

Polévka z čerstvého špenátu s celerem a ředkvičkou.

11.03.2015 sun
50min

20min příprava

30min vaření

155 kJ / 37 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle orestujte jemně nakrájenou cibuli, přidejte nadrobno nakrájený celer a oloupané, nakrájené brambory.
  2. Zalijte vývarem a vařte 10 minut.
  3. Přidejte opraný špenát, neoloupané, nakrájené ředkvičky, v malém množství vody (50 ml) rozmíchaný škrob a vařte ještě 10 minut.
  4. Přidejte mléko, nechte projít varem a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,60 g
  • Sacharidy:

    235,14 g
    • Cukry:

      25,58 g
  • Tuky:

    40,89 g
  • Vláknina:

    21,15 g

Aktivita pro spálení:

177 kcal
22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s kuřecím pečeným masem

(21 hlasů)
30min
206 kJ

Zeleninová polévka

(21 hlasů)
45min
342 kJ

Kuřecí vývar s kukuřicí

(13 hlasů)
30min
199 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Špenátová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba