Prostreno.cz

Pražma se špenátem a rukolou

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu, pražma neboli dorada je oblíbená a velmi chutná ryba.

12.03.2015 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

292 kJ / 69 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibulku a cherry rajčata vložte na pánev se 3 lžícemi oleje a 2 minuty míchejte.
  2. Přidejte špenát, rukolu, víno a duste 10 minut, nakonec vmíchejte kopr a podle chuti osolte.
  3. Filety osolte, opepřete a nejdříve kůží nahoru opečte v pánvi s rozehřátým olejem, pak dejte rybu na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C.
  4. Podávejte s podušenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    136,37 g
  • Sacharidy:

    85,19 g
    • Cukry:

      40,00 g
  • Tuky:

    130,33 g
  • Vláknina:

    28,60 g

Aktivita pro spálení:

532 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

158

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba se sójovou omáčkou

(17 hlasů)
40min
320 kJ

Treska na tymiánu

(15 hlasů)
55min
280 kJ

Pečená štika se zeleninou

(15 hlasů)
1h a 25min
395 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma se špenátem a rukolou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba