Prostreno.cz

Hovězí dušené se zeleninou

Plátky hovězího s mrkví, pastinákem, cibulí a bramborami.

20.03.2015 lentilka
2h a 5min

20min příprava

1h a 45min vaření

413 kJ / 98 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky a z obou stran orestujte na oleji s máslem, podlijte vývarem a duste doměkka.
  2. 20 minut před koncem dušení přidejte k masu oloupanou, na velké kousky nakrájenou mrkev a pastinák, dobře omyté brambory a oloupanou cibuli.
  3. Škrob vymíchejte se 4 lžícemi vody a přidejte k masu, aby se omáčka zahustila. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  4. Maso podávejte s kousky zeleniny.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    192,50 g
  • Sacharidy:

    341,73 g
    • Cukry:

      69,42 g
  • Tuky:

    166,93 g
  • Vláknina:

    49,50 g

Aktivita pro spálení:

846 kcal
105

minut jízdy na kole

80

minut běhu

252

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí kostky na pivu

(15 hlasů)
2h a 20min
799 kJ

Nudličky z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
55min
1226 kJ

Hovězí nudličky ze svíčkové

(15 hlasů)
55min
1046 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba