Prostreno.cz

Pesto z červené řepy

Jiná varianta italského pesta.

10.06.2015 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1137 kJ / 271 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Řepu omyjte, zabalte do alobalu a položte na menší plech. Pečte 60 - 70 minut, nebo dokud řepa nezměkne.
  3. Vychladlou řepu oloupejte a nakrájejte na kousky.
  4. Pak řepu nastrouhejte najemno v kuchyňském robotu.
  5. Přidejte zbývající přísady a důkladně promíchejte.
  6. Podávejte s plátky bagety, k uzenému masu, nebo těstovinám.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,81 g
  • Sacharidy:

    59,48 g
    • Cukry:

      30,18 g
  • Tuky:

    178,90 g
  • Vláknina:

    15,16 g

Aktivita pro spálení:

2074 kcal
259

minut jízdy na kole

197

minut běhu

619

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná zelenina

(14 hlasů)
50min
550 kJ

Marinované papriky s koriandrem

(12 hlasů)
25min
141 kJ

Mrkev s citronem a koriandrem

(16 hlasů)
30min
324 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vlašské ořechy

730 kcal / 100g
B14,6 g
S10,9 g
T69,7 g

parmezán

392 kcal / 100g
B35 g
S3 g
T28 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pesto z červené řepy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba