Prostreno.cz

Pečená zelenina

Kořenová zelenina má skvělou chuť, která se vzájemně výborně doplňuje,zelenina je vhodná jako příloha i samostatné jídlo

08.07.2015 lentilka
1h a 5min

25min příprava

40min vaření

377 kJ / 90 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Zeleninu oloupejte, omyjte a nakrájejte na stejně velké kostky.
  3. Zeleninu dejte do zapékací misky, pokapejte olejem, máslem, medem, osolte, okmínujte a promíchejte.
  4. Pečte přikryté přibližně 35 - 40 minut, občas promíchejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,44 g
  • Sacharidy:

    220,69 g
    • Cukry:

      81,55 g
  • Tuky:

    64,21 g
  • Vláknina:

    33,48 g

Aktivita pro spálení:

362 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

108

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z hrášku s bylinkami

(17 hlasů)
45min
376 kJ

Zelný salát

(17 hlasů)
35min
439 kJ

Salát z rajčat

(19 hlasů)
25min
392 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

sladké brambory batáty

86 kcal / 100g
B1 g
S20 g
T0,38 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pastiňák

75 kcal / 100g
B1 g
S17 g
T0,4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená zelenina

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba