Prostreno.cz

Ančovičkové máslo

Máslo můžete mazat na pečivo, nebo ho využijte při úpravě dalších pokrmů.

14.07.2015 lentilka
35min

30min příprava

5min vaření

855 kJ / 204 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi na rozehřátém oleji nechte zesklovatět jemně nakrájenou šalotku, hotovou šalotku nechte vychladnout.
  2. Šalotku dejte do mísy, přidejte nastrouhaný česnek, drobně pokrájené olivy, nasekanou petrželku, jemně nasekané ančovičky a máslo, vše důkladně promíchejte.
  3. Pomocí potravinářské folie vytvarujte z másla váleček.
  4. Máslo dejte do lednice ztuhnout.
  5. Před podáváním nakrájejte váleček na kolečka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    310,66 g
  • Sacharidy:

    60,18 g
    • Cukry:

      23,46 g
  • Tuky:

    329,53 g
  • Vláknina:

    13,02 g

Aktivita pro spálení:

4599 kcal
574

minut jízdy na kole

438

minut běhu

1372

minut uklízení





Podobné recepty

Česneková bramborová kaše

(13 hlasů)
35min
542 kJ

Pórek s chilli máslem

(10 hlasů)
25min
686 kJ

Vodnice zelenina

(24 hlasů)
30min
246 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

50min
(35 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ančovičkové máslo

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba