Prostreno.cz

Jehněčí guláš

Dušené jehněčí maso s rajčatovou omáčkou.

17.08.2015 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

554 kJ / 132 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a obalte v mouce.
  2. V hrnci na oleji maso orestujte.
  3. Přidejte vývar, omáčku na těstoviny a duste doměkka.
  4. Deset minut před koncem vaření přidejte k masu scezenou, propláchnutou kukuřici a koriandr. Podle potřeby dochuťte solí.

TIP:

Omáčku použijte podle vlastní chuti - vyberete si s více druhů.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    286,70 g
  • Sacharidy:

    199,00 g
    • Cukry:

      37,81 g
  • Tuky:

    287,70 g
  • Vláknina:

    16,65 g

Aktivita pro spálení:

670 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

200

minut uklízení





Podobné recepty

Plněná jehněčí plec

(14 hlasů)
1h a 55min
1332 kJ

Jehněčí kotleta s cizrnou

(11 hlasů)
2h a 20min
1022 kJ

Jehněčí medailonky s malinovým přelivem

(16 hlasů)
30min
1053 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

těstoviny

371 kcal / 100g
B13 g
S74 g
T1 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

sterilovaná kukuřice

86 kcal / 100g
B3 g
S19 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba