Prostreno.cz

Rybí filé s fazolkami a brokolicí

Porce ryby se zeleninou a vinnou omáčkou, pečené v troubě.

14.09.2015 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

246 kJ / 58 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory omyjte a uvařte doměkka, uvařené nechte vychladnout.
  2. Předehřejte troubu na 180 °C.
  3. V malém hrnci nechte rozpustit máslo, přidejte víno, hořčici a prošlehejte, až se vše důkladně spojí, vařte 10 minut.
  4. Brambory oloupejte a rozdělte je na listy pečícího papíru, brambory jemně osolte.
  5. Na brambory položte malé růžičky brokolice a fazolky.
  6. Zeleninu přelijte 2 lžícemi připravené omáčky.
  7. Porce ryby osolte opepřete a položte na zeleninu.
  8. Rybu se zeleninou zabalte a položte do pekáčku.
  9. Pečte 25 - 30 minut, podle velikosti porce ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,56 g
  • Sacharidy:

    105,13 g
    • Cukry:

      10,95 g
  • Tuky:

    32,07 g
  • Vláknina:

    18,10 g

Aktivita pro spálení:

289 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení





Podobné recepty

Tilapie na oreganu

(20 hlasů)
40min
678 kJ

Domácí rybí nugety

(23 hlasů)
35min
604 kJ

Rybí kousky s hráškovým pyré

(18 hlasů)
1h a 5min
810 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s fazolkami a brokolicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba