Prostreno.cz

Vepřové maso plněné pórkem

Plátky vepřové kýty, plněné pórkem a slaninou.

16.09.2015 Mikeš
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

665 kJ / 158 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepejte, pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete.
  2. Na každý plátek masa položte plátek slaniny a kousek pórku.
  3. Maso stočte do rolády a sepněte jehlou na ptáčky, nebo párátky.
  4. Maso orestujte ze všech stran na oleji, pokapejte sojovou omáčkou, podlijte pivem a duste přikryté 50 minut, nebo dokud není maso měkké, pokud je třeba podlijte dalším pivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    252,75 g
  • Sacharidy:

    68,04 g
    • Cukry:

      31,25 g
  • Tuky:

    198,13 g
  • Vláknina:

    8,10 g

Aktivita pro spálení:

727 kcal
90

minut jízdy na kole

69

minut běhu

217

minut uklízení





Podobné recepty

Kotlety s višněmi

(22 hlasů)
50min
837 kJ

Dušené maso s kari omáčkou

(13 hlasů)
1h a 40min
466 kJ

Grilované vepřové kotlety s borůvkovou omáčkou

(12 hlasů)
40min
633 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso plněné pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba