Prostreno.cz

Broskvový dezert

Dezert z kompotovaných broskví s mandlemi.

08.10.2015 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

797 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Broskve sceďte.
  2. Smíchejte mandle, máslo, med a nadrcené sušenky.
  3. Půlky broskví uložte do zapékací misky, na každou dejte lžíci připravených mandlí a dejte je na 10 minut do trouby předehřáté na 200°C.
  4. Podávejte teplé s kopečkem zmrzliny, nebo se šlehačkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,85 g
  • Sacharidy:

    309,14 g
    • Cukry:

      65,54 g
  • Tuky:

    94,38 g
  • Vláknina:

    12,60 g

Aktivita pro spálení:

542 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

161

minut uklízení





Podobné recepty

Hrušky dušené v bílém víně

(17 hlasů)
40min
744 kJ

Koláč z hořké čokolády

(25 hlasů)
1h a 20min
1579 kJ

Citronový Cheesecakes

(24 hlasů)
60min
889 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Broskev

39 kcal / 100g
B0,91 g
S9 g
T0,27 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

máslové sušenky

500 kcal / 100g
B5 g
S65 g
T20 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskvový dezert

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba