Prostreno.cz

Špízy ze pstruha

Velmi chutné a zdravé filé ze pstruha v kombinaci s pórkem.

02.12.2015 lentilka
2h a 40min

2h a 20min příprava

20min vaření

322 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Suroviny na marinádu smíchejte dohromady.
  2. Filé nakrájejte na stejně velké kousky, pórek nakrájejte na silnější plátky.
  3. Filé ze pstruha a pórek vložte do marinády, lehce promíchejte a nechte marinovat po dobu dvou hodin v chladničce.
  4. Předehřejte troubu na 200 °C.
  5. Na špejle střídavě navlečte rybu a pórek.
  6. Špízy uložte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v troubě 15 - 20 minut.
  7. Podávejte s rýží a zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    161,89 g
  • Sacharidy:

    29,15 g
    • Cukry:

      15,00 g
  • Tuky:

    108,52 g
  • Vláknina:

    2,95 g

Aktivita pro spálení:

442 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

131

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
659 kJ

Grilovaná ryba s pomerančem

(17 hlasů)
45min
845 kJ

Rybí filé na mandlích

(20 hlasů)
35min
1000 kJ
Více receptů

Celkem 19 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
27.05.2016
Avatar maxiking
04.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

filet ze pstruha

141 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T6 g

zázvor kořen čerstvý

80 kcal / 100g
B1 g
S17 g
T0,7 g

hnědý cukr

380 kcal / 100g
B0 g
S98 g
T0 g

Limetková šťáva

25 kcal / 100g
B0 g
S8 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Špízy ze pstruha

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba