Prostreno.cz

Kanic na zázvoru

Jednoduchá, rychlá příprava a skvělá chuť zdravého rybího masa.

08.01.2016 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

482 kJ / 115 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Očištěnou rybu vložte do zapékací misky, nebo pekáčku, který vyložte pečícím papírem, rybu lehce osolte a potřete jemně strouhaným zázvorem.
  3. Nasekanou citronovou trávu promíchejte s nastrouhanou kůrou limetky a rybu posypte.
  4. Sójovou omáčku promíchejte s limetkovou šťávou a omáčkou zakápněte rybu.
  5. Pečte přikryté přibližně 20 - 35 minut podle velikosti ryby, před dopečením pečte rybu odkrytou.
  6. Ozdobte lístky máty, posypte plátky červené cibule a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    311,50 g
  • Sacharidy:

    73,50 g
    • Cukry:

      9,76 g
  • Tuky:

    91,16 g
  • Vláknina:

    16,50 g

Aktivita pro spálení:

611 kcal
76

minut jízdy na kole

58

minut běhu

182

minut uklízení





Podobné recepty

Zapečená treska s bramborami

(15 hlasů)
50min
610 kJ

Rybí rolky v zelenině

(19 hlasů)
60min
414 kJ

Grilovaná ryba s pomerančem

(17 hlasů)
45min
845 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

citronová tráva

98,57 kcal / 100g
B2 g
S25 g
T0,4 g

čerstvá máta

70 kcal / 100g
B3 g
S14 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kanic na zázvoru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba