Prostreno.cz

Jehněčí kotlety na víně

Neochutnat jehněčí maso na víně by byla škoda.

12.01.2016 sun
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

946 kJ / 226 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kotlety lehce naklepejte, osolte a v pekáčku na oleji maso orestujte.
  2. Opečené kotlety vyndejte na talíř, do šťávy přidejte nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, koření a červené víno.
  3. Všechno dobře promíchejte, kotlety vložte zpět a pečte 45 minut, nebo do měkka v troubě předehřáté na 180 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    230,15 g
  • Sacharidy:

    41,44 g
    • Cukry:

      13,87 g
  • Tuky:

    250,20 g
  • Vláknina:

    6,60 g

Aktivita pro spálení:

1183 kcal
147

minut jízdy na kole

112

minut běhu

353

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kýta v kokosovém mléce

(20 hlasů)
1h a 35min
833 kJ

Jehněčí s červeným vínem

(17 hlasů)
2h a 0min
828 kJ

Grilované jehněčí kotletky

(14 hlasů)
30min
982 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba