Prostreno.cz

Hovězí plněné nivou

Hovězí plátky plněné pórkem, sýrem a jablky.

25.02.2016 lanvin
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

928 kJ / 221 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V teplém vývaru rozmíchejte sojovou omáčku a med.
  2. Maso tence naklapejte a rozřízněte na 2 kousky.
  3. Pórek a jablko nakrájejte na tenké plátky.
  4. Maso osolte, opepřete a na každý plátek masa položte kousek jablka, pórek a rozdrobený sýr.
  5. Maso stočte do rolády a zajistěte párátkem.
  6. Masoorestujte ze všech stran na pánvi s rozehřátým olejem.
  7. Orestované maso dejte do pekáčku, přidejte oloupaný, nakrájený česnek, tymián, podlijte vývarem a duste v troubě předehřáté na 180 °C do měkka. Doba dušení závisí na kvalitě masa.
  8. Měkké maso vyndejte, omáčku zahustěte moukou, vmíchejte smetanu a vařte 10 minut. Vložte zpět maso a prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    211,35 g
  • Sacharidy:

    110,64 g
    • Cukry:

      39,33 g
  • Tuky:

    285,27 g
  • Vláknina:

    14,24 g

Aktivita pro spálení:

619 kcal
77

minut jízdy na kole

58

minut běhu

184

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné hovězí plátky

(15 hlasů)
1h a 50min
909 kJ

Plněná hovězí svíčková

(17 hlasů)
3h a 0min
861 kJ

Hovězí plátky na česneku

(14 hlasů)
1h a 50min
891 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plněné nivou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba