Prostreno.cz

Domácí paštika

Domácí paštika vás dostane, příprava vyžaduje trochu více času, ale rozhodně se vyplatí.

04.03.2016 Mikeš
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

886 kJ / 211 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience řádně promíchejte, podle chuti osolte a opepřete.
  2. Zapékací formu vyložte plátky anglické slaniny a naplňte připravenou směsí.
  3. Formu zabalte do alobalu a položte na vyšší plech, nebo pekáč s vodou, která sahá do 1/3 zapékací formy.
  4. Pečte v troubě při 95 °C přibližně 2,5 hodiny.
  5. Po upečení nechte zchladnout, vyndejte z formy a krájejte na plátky.

TIP:

Pokud nemáte rádi olivy, můžete je vynechat.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    328,58 g
  • Sacharidy:

    100,70 g
    • Cukry:

      15,09 g
  • Tuky:

    385,73 g
  • Vláknina:

    37,65 g

Aktivita pro spálení:

627 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

187

minut uklízení





Podobné recepty

Paštika z cukety

(14 hlasů)
1h a 20min
536 kJ

Celerová paštika

(4 hlasů)
2h a 10min
586 kJ

Játrová paštika

(10 hlasů)
2h a 15min
1078 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta plněná baby špenátem

55min
(11 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Domácí paštika

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba