Prostreno.cz

Koláč s mletým jehněčím masem

Je to vlastně super jídlo, kdy můžete spotřebovat zbytky z předchozího dne.

08.03.2016 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

654 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rozehřejte troubu na 200 °C.
  2. V pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli, drobně nakrájenou mrkev a celer nakrájený na malé kousky.
  3. Přidejte hrášek a promíchejte.
  4. Do orestované zeleniny přidejte maso a za stálého míchání maso opečte.
  5. Nakonec k masu vmíchejte rajčatový protlak, podle chuti osolte a opepřete.
  6. Vymazanou zapékací misku nejprve naplňte masovou směsí a navrch poklaďte bramborovou kaši.
  7. Vložte do trouby a pečte přibližně 30 minut.

TIP:

Maso můžete použít dušené, pečené, nebo čerstvé.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    120,41 g
  • Sacharidy:

    147,74 g
    • Cukry:

      25,87 g
  • Tuky:

    141,10 g
  • Vláknina:

    22,90 g

Aktivita pro spálení:

565 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

168

minut uklízení





Podobné recepty

Mleté maso zapečené s cibulkou

(21 hlasů)
1h a 10min
714 kJ

Houby plněné krůtím masem

(29 hlasů)
50min
230 kJ

Plněné mleté maso

(32 hlasů)
1h a 15min
819 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Koláč s mletým jehněčím masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba