Prostreno.cz

Celer v ovesných vločkách

I vegetariáni si mohou pochutnat na řízku. Jen bude z celeru a bez strouhanky.

12.04.2011 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

592 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný celer nakrájejte na plátky asi 1 cm. Vložte do vařící osolené vody se lžíci octa. Vařte 6 minut.
  2. Mezi tím omyjte polníček, dejte do mísy, přidejte nakrájená rajčata a zalijte zálivkou: smíchejte zbylý ocet, 4 lžíce oleje, drobně nakrájenou cibuli, hořčici, špetku soli a pepře a lžičky cukru.
  3. Uvařený celer zchlaďte ve studené vodě. Obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a ovesných vločkách. Opékejte zvolna na oleji.
  4. Podávejte s polníčkovým salátem a zakysanou smetanou s nasekaným koprem, pažitkou nebo petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,94 g
  • Sacharidy:

    280,76 g
    • Cukry:

      35,57 g
  • Tuky:

    236,66 g
  • Vláknina:

    39,25 g

Aktivita pro spálení:

907 kcal
113

minut jízdy na kole

86

minut běhu

270

minut uklízení





Podobné recepty

Ovesná kaše s hruškami a brusinkami

(16 hlasů)
15min
516 kJ

Chléb s ovesnými vločkami

(21 hlasů)
1h a 10min
1299 kJ

Ovesné kokosky

(17 hlasů)
40min
623 kJ
Více receptů

Celkem 10 komentářů

Avatar
Avatar kamila76
15.12.2016
Avatar hedvika
18.05.2016
Avatar hedvika
09.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celer v ovesných vločkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba