Prostreno.cz

Dušené hovězí maso s mrkví

Špikované, dušené hovězí maso s mrkví a paprikou.

12.04.2016 sun
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

755 kJ / 180 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso důkladně osolte, prošpikujte slaninou a potřete silnější vrstvou hořčice.
  2. Na rozpáleném oleji maso zprudka osmahněte ze všech stran, maso zalijte vodou, přidejte bobkový list, nové koření, pepř a pod pokličkou duste na mírném plameni doměkka (přibližně 2 - 2,5 hodiny).
  3. Přibližně patnáct minut před koncem dušení přidejte k masu na větší kousky nakrájenou mrkev a nakrájenou papriku.
  4. Po změknutí maso vyndejte a nakrájejte na větší kousky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    328,82 g
  • Sacharidy:

    269,62 g
    • Cukry:

      21,79 g
  • Tuky:

    294,99 g
  • Vláknina:

    91,55 g

Aktivita pro spálení:

924 kcal
115

minut jízdy na kole

88

minut běhu

275

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí plátky na česneku

(14 hlasů)
1h a 50min
891 kJ

Plněná hovězí sekaná

(20 hlasů)
1h a 40min
879 kJ

Pečená hovězí loupaná plec

(16 hlasů)
4h a 0min
767 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bobkový list

313 kcal / 100g
B7 g
S74 g
T8 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

nové koření

265 kcal / 100g
B3 g
S52 g
T5 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí maso s mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba