Prostreno.cz

Dušený candát

Rychlá a výborná večeře (nebo oběd) vhodná zejména pro ty, kteří si hlídají váhu.

03.05.2016 sun
35min

15min příprava

20min vaření

587 kJ / 140 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi s rozehřátým olejem orestujte nakrájenou šalotku.
  2. Na šalotku položte porce ryby (pokud jsou s kůží, nejdříve kůži dolů).
  3. Ryby osolte, opepřete, posypte kořením, nasekaným česnekem, podlijte vínem a duste přibližně 8 - 10 minut.
  4. Sundejte ze zdroje tepla, ryby pokapejte máslem a nechte ještě 5 minut odpočinout.
  5. Před podáváním pokapejte citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,18 g
  • Sacharidy:

    37,55 g
    • Cukry:

      12,02 g
  • Tuky:

    57,10 g
  • Vláknina:

    8,81 g

Aktivita pro spálení:

253 kcal
31

minut jízdy na kole

24

minut běhu

75

minut uklízení





Podobné recepty

Losos na pórku

(20 hlasů)
35min
496 kJ

Losos se sirupem z agáve

(28 hlasů)
45min
682 kJ

Kapr na zelenině

(24 hlasů)
1h a 5min
298 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušený candát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba