Prostreno.cz

Kančí ragú

Výrazné, pikantní zvěřinové ragú s brambory.

04.05.2016 lanvin
1h a 35min

35min příprava

60min vaření

522 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájenou kančí kýtu a nakrájenou cibuli osolte a restujte na oleji do hněda.
  2. K orestovanému masu přidejte rajčata, bobkový list a zalijte červeným vínem a vývarem.
  3. Přidejte nakrájené, semínek zbavené chilli papričky, prolisovaný česnek, celou skořici, nakrájená sušená rajčata, oregano, hřebíček, šalvěj, vinný ocet.
  4. Vařte nejlépe v tlakového hrnci, přibližně 35 minut.
  5. Vyberte skořici, hřebíček a bobkový list, přidejte oloupané brambory, očištěnou nakrájenou mrkev a vařte už jen přikryté, až jsou brambory měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    309,60 g
  • Sacharidy:

    1030,08 g
    • Cukry:

      67,26 g
  • Tuky:

    229,91 g
  • Vláknina:

    386,89 g

Aktivita pro spálení:

1081 kcal
135

minut jízdy na kole

102

minut běhu

322

minut uklízení





Podobné recepty

Srnčí plec na jalovci

(13 hlasů)
1h a 20min
777 kJ

Srnčí medailonky

(15 hlasů)
50min
351 kJ

Dušená srnčí kýta na cibuli

(15 hlasů)
2h a 5min
649 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kančí ragú

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba