Prostreno.cz

Vepřová panenka v anglické slanině

Šťavnaté maso s červenou cibulí.

24.05.2016 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

690 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 4 kousky a lehce dlaní naklepejte.
  2. Maso potřete hořčicí, opepřete a zabalte do plátků slaniny.
  3. Maso dejte do pekáčku, přidejte na čtvrtky nakrájenou cibuli, podlijte vývarem, přikryjte a dejte do trouby předehřáté na 190 °C na přibližně 25 - 30 minut, nebo až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    326,50 g
  • Sacharidy:

    74,64 g
    • Cukry:

      37,24 g
  • Tuky:

    169,53 g
  • Vláknina:

    8,90 g

Aktivita pro spálení:

746 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

222

minut uklízení





Podobné recepty

Marinované vepřové kotlety

(21 hlasů)
2h a 55min
601 kJ

Vepřové karbanátky

(25 hlasů)
50min
1311 kJ

Karbanátky se žampiony

(24 hlasů)
1h a 45min
906 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka v anglické slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba