Prostreno.cz

Treska s rýží a pórkem

Recept na přípravu chutné tresky. Dietářky by tento recept určitě měly zařadit do svého jídelníčku.

20.04.2011 lanvin
30min

10min příprava

20min vaření

394 kJ / 94 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filety osolte, dejte na hlubší pánev zalijte vodou a 5 minut povařte. Vyndejte na talíř děrovanou lžící.
  2. Pórek a očištěnou mrkev nakrájejte na 3 cm kousky a pak na tenké proužky. Na pánev s olejem dejte proužky mrkve a pórku, přidejte rybí filety a přelijte 150 ml vody, ve které rozmíchejte škrobovou moučku.
  3. Dále přidejte nakrájenou chilli papričku, zázvor a sójovou omáčku. Duste pomalu 15 minut. Občas lehce promíchejte.
  4. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    112,55 g
  • Sacharidy:

    42,70 g
    • Cukry:

      12,52 g
  • Tuky:

    63,50 g
  • Vláknina:

    4,98 g

Aktivita pro spálení:

303 kcal
37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

90

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s cuketou a rajčaty

(17 hlasů)
40min
259 kJ

Treska s rajčaty a olivami

(17 hlasů)
25min
221 kJ

Treska na víně s rozinkami

(12 hlasů)
45min
533 kJ
Více receptů

Celkem 13 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
04.05.2016
Avatar maxiking
04.05.2016
Avatar maxiking
04.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s rýží a pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba