Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Naklíčené brambory opravdu nejezte
Hustý... teď vnuknou myšlenku a zítra nařídí...
Svatá prostoto 🙈🙈
Nic jim není
Je autorka kromě hlavy zdravá? Vyhazovat naklíčené brambory? To by naši předkové z nemalé části pomřeli hladem. Kdyby naklíčené brambory byly jedovaté tak na otravy. Z naklíčených se olámou klíčky a zbytku nic není. Staré pravidlo však radí nejíst zelené brambory.
brambory jsou v pořádku i s klíčky jíme je delší dobu a nikomu nic není
Autorka tohoto blábolu nemohla být při jeho zveřejnění zcela při smyslech. Znáte snad někdo někoho, kdo jí brambory včetně klíčků či zelených slupek? Já tedy ne a je mi přes sedmdesát.
jdu hajany
dodám jenže jsem lehce bumbal protože vite jakse z milionáře stane žebrák? Pořiďte si dceru a až jí bude 21 tak Vás připraví ovš co jste mněl na stáří není mi 30 ani40 ani50 bohužel60 a vděk dcery? Utekla do ciziny
Ačkoli jsou podle ní tyto glykoalkaloidy v mírné míře k nalezení v celých plodech, jejich jednoznačně nejvyšší koncentrace vždy bývá právě v klíčcích. ????? Klíčky se ale nejí. To si dost odporuje. Nebo ne ?
Přesně tak! Vůbec to nedává smysl...
omlouám se za češtinu ,ale narodil jsem se v čechách nejsem příslušník kmene určitě
Nevim jak dnes ty co byly dobře naklíčené tak šup do zeminky jen proto že každý ví že co zeminka potřebuje tak jí to ten co to zná milerád dá . No a zbytek používám naKočičák
Sami keci dnešní době melou sracky
Není nad to si dělat kariéru na bramborách, které jsou tu déle než autorka ;))
jen odstranit klíčky nestačí, dobré je vyloupnout celé očko, to platí pro brambory vařené (pečené, smažené, ...) ve slupce, pokud brambory oškrábete škrabkou nebo nožem ořežete tak jste vlastně to očko dali pryč a vaříte (pečete, smažíte, ...) škrabané (někdo říká loupané) brambory a pokud máte škrabku na brambory (tedy robota) tak je dobré před nebo po očka klíčků odstranit (vyškrábnout)
Naklíčené pošlu Marečkovi Bendovi do PSČR, ať se nažere !!!
Myslím si, že tato "kuchařka" neumí a ni vařit, ani š...t,(milovat)
Š...t/milovat,umí každej blbec, ale dobře uvařit už není tak snadné!
Všechny tyto účelově zaměřené kecy slouží jenom k tomu, aby konzumenti a spotřebitelé všeho možného zapochybovali o svém zdravém rozumu a utíkali do hypermarketu koupit ty průmyslové šmejdy a zmetky, hlavně aby jim přitékaly prachy!!!
Tady si paní autorka vybrala z webu jen to co se jí hodí, nebo si to neumí správně přeložit. NA www.eatingwell.com se doslova píše :""Bohužel vařením se tyto sloučeniny nezničí, takže není vhodné připravovat nebo jíst brambory s klíčky nebo zelenými částmi," říká Harris-Pincus. "Nicméně je pravděpodobně v pořádku jíst naklíčené brambory, pokud můžete odříznout celý klíček a případné zelené části brambor a pokud nejsou pomačkané a scvrklé," dodává." Takže jen paní redaktora dělá zbytečné haló
Jedlo se to vždycky co si pamatuju a nikdy nikomu z toho nic nebylo v rodině
a co byste jedli z jara dříve za komančů to propagují BIO BABY
Za komančů se to jedlo normálně a žijeme do dnes, takže nevím, co se tady řeší...
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama