Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Martin 15.04.2023

Ví vůbec autorka článku, že se brambory před vařením škrábou?

Avatar
Petr 15.04.2023

Další výmysl někoho. Pěstujeme si brambory sami a celý život je jíme, klíčky ulomíme, přesto jsme zdraví.

Avatar
Radim 15.04.2023

Všichni starší 35 let jsou mrtví, za komančů na jaře jenom s klíčema.

Avatar
Arpád takže vlastně taky dobře naklíčená brambora Radim 17.04.2023

jemi asi tolik že už si myslím že pamatuji Hitlera minul jsem se s ním o 18 let když Prý zemřel . Má matka by za mně dýchala .Mněl jsem umřít ale moje ,máma to nevzdala bylo to v roce 1964 když jsem se vrátil prý z nemocnice po 3 mněsících tak jsembyl fit není pravdou co lžou v televizi ž e nebyly banány nebo pomeranče já si nepamatuji že by tohle nebylo .Dnes co vidím tak jsou6x až 10x větší fronty na Pracovní Uřad nebo ?!Když jsou v marketech slevy dříve BRAMBORA byla bramborou .Dnes to už nechtějí ani prasata ale Češi to sežerou . Jsme odpad EU a to Že spoustu dobrých lidí zemřelo aby Tahle vláda se chovala jako ( Po nás Potopa?) Lidi rozum do hrsti a na ně!!!!!!!!!!!

Avatar
Veronika 15.04.2023

Divím se, že vůbec ještě žiju.

Avatar
Aja 15.04.2023

aha, a když jdou ze skladu na pult supermárketu, tak je neolamují ?

Avatar
Josef 15.04.2023

Brambory stojí víc než banány, a jedlo se to vždy. Lidé co přežili koncentráky jedli horší věci a dožívají se 90 let.

Avatar
Bohumil Josef 15.04.2023

Místo brambor kupujte banány - ušetříte! Nevařte bramboračku, vařte banánačku!

Avatar
Karel 15.04.2023

Odmala se mi nic nestalo, a najednou mám mít potíže? No jistě, co by člověk čekal od americkejch světobornejch výzkumů ...

Avatar
Zdeněk 15.04.2023

Klíčky na bramborách ničemu neškodí.Jen blbec by brambory s klíčky vyhodil

Avatar
alois kouba 15.04.2023

klíčky odlamuji A OKRÁJÍM

Avatar
Petr - 71 let 15.04.2023

Vyříznout klíčky, zelené oloupat a vařit s kmínem.

Avatar
Anonym 15.04.2023

Není pravda

Avatar
Ondra 15.04.2023

Odlomit kličky vařit do měkka a nikdy jsem neměl žádný problém. To zase amíci blázní stejně jako nejíst mák protože se z nezralého děla opium jak je špatné jist i zralý mák :D

Avatar
Marek Ondra 15.04.2023

Presně!

Avatar
Karel Ondra 15.04.2023

Američani by radši měli vyzkoumat, co dělá s lidským tělem nadměrné pojídání burgrů s hranolkama, a pokud se jim nechce zkoumat, ať se zeptají našich prvňáků, ti jim to řeknou i bez výzkumu ... :-) :-)

Avatar
Milča 15.04.2023

Brambory zbavíme klíčků a sníme zase někdo neměl co dělat tak vymyslel další blbost,jíme je přes 70 let a v pohodě

Avatar
Milada 15.04.2023

Žasnu nad takovými články a nevím co si mám o těchto novinářích myslet. Pevně věřím, že klíčky nikdo nejí. Ono je toho víc - lidé kteří prožili světovou válku, jsou ještě mezi námi, jedli plesnivý chléb, na marmeládě plíseň sebrali a zbytek snědli, jedli i brambory které byly naklíčené ( ale jedli je bez klíčků ), maso které by dnes nikdo nevzal do úst a tak bych mohla pokračovat. Tyhle novodobé výkřiky mě fakt nutí k úsměvu. Jedli jsme spadený chléb na zem, neomývali ovoce a zeleninu, neumývali si věčně ruce, pískoviště nebyla zakrytá, koupali jsme se v řece a ne v bazénu s chlórem a přesto žijeme a nic ani naklíčené brambory nás nezabily. Nás může zabít jen chemie kterou se dnes prodlužuje doba konzumace a ne klíčky na bramborách. Kysané zelí vydrželo na pultech jen chvíli protože pořád žilo, dnes koupíte kysané zelí, které není živé a tak Vám vydrží měsíce. O těchto věcech by jste paní měla psát a ne o nesmyslech s klíčky.

Avatar
Jindra Milada 16.04.2023

Přesně!

Avatar
Petrh 15.04.2023

to je zase blábol, kupujte předražené brambory, které vyklíčí druhý den, a hned je vyhodit, běžet pro další, jen aby se marketing nezastavil a seznam měl o čem psát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
Vojta 15.04.2023

Klíčky normálně odlomím, uvařím a sním, jím to tak pul století a není problém, nevím co tady zase někdo dělá z komára velblouda.

Avatar
Marie Lencová 15.04.2023

jim je od malička nic jiného někdy nebylo teprve 80letech vím že je to škodlivé.

Avatar
anna 15.04.2023

Brambory jíme po odklíčení , okroužíme a uvaříme, jsem na tomto světě přes 7O let a dobrý. Mám ve sklepě ještě 2 bedýnky z loňské sklizně, kromě klíčků jsou pevné a chutné. Myslím, že kdybych je vyhodila a koupila jiné v obchodě bych lépe neudělala.

Avatar
nakobil 15.04.2023

Kdysi jsem nastoupil do hotelu na Velké pasece v Krkonoších a ve sklípku bylo několik pytlů s klíčky - šlahouny u brambor půl metru, Vše rekreanti snědli

Avatar
Pavel 15.04.2023

Tak si vyberme,co je asi zdravější?Přírodní látka solanin,která se navíc varem ztrácí nebo chemický retardér klíčení,kterým velkopěstitelé brambory ošetřují,aby neklíčily?Jinak ten solanin je obsažen hlavně v klíčcích a natích a tyto části brambor snad nikdo nekonzumuje...

Avatar
Marek Pavel 15.04.2023

Presně tak!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba