Prostreno.cz

Salát z červeného zelí

Zelí s cibulí, dušené v červeném víně.

17.08.2016 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

294 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Červené zelí a oloupanou cibuli nakrájejte na nudličky.
  2. Zelí a cibuli dejte do rendlíku, přidejte sůl, vinný ocet, hřebíček, cukr a zalijte vínem.
  3. Duste odkryté až se víno z části odpaří a zelí je měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,50 g
  • Sacharidy:

    199,12 g
    • Cukry:

      111,30 g
  • Tuky:

    4,86 g
  • Vláknina:

    7,95 g

Aktivita pro spálení:

291 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení





Podobné recepty

Kuskus salát

(11 hlasů)
35min
387 kJ

Meruňkový salát

(16 hlasů)
20min
202 kJ

Květákový salát s brokolicí

(14 hlasů)
30min
536 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z červeného zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba