Prostreno.cz

Rybí filety s artyčoky

Ryba s artyčoky, olivami a pečenou paprikou.

16.09.2016 sun
45min

20min příprava

25min vaření

499 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z alobalu vystihněte dvojmo 2 dostatečně velké čtverce.
  2. Alobal potřete olejem a na alobal položte porci ryby.
  3. Ryby osolte a opepřete.
  4. Na každou porci položte na čtvrtky nakrájený artyčok, olivy a přidejte na kostičky nakrájenou papriku.
  5. Zbytek oleje promíchejte s pestem a citronovou šťávou, ryby směsí potřete.
  6. Ryby dobře zabalte a pečte v troubě, nebo na grilu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,80 g
  • Sacharidy:

    117,06 g
    • Cukry:

      7,00 g
  • Tuky:

    201,17 g
  • Vláknina:

    55,90 g

Aktivita pro spálení:

1174 kcal
146

minut jízdy na kole

111

minut běhu

350

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná treska se zeleninou

(12 hlasů)
55min
549 kJ

Zapečené brambory s lososem

(9 hlasů)
1h a 30min
650 kJ

Rybí filé v alobalu

(12 hlasů)
40min
714 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filety s artyčoky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba