Prostreno.cz

Pečený bůček

Velmi jednoduchý recept na pečený bůček z asijské kuchyně.

21.09.2016 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1182 kJ / 282 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ingredience na marinádu promíchejte.
  2. Bůček nakrájejte na větší kousky, maso uložte do vhodné misky a potřete marinádou.
  3. Přikryjte a marinujte přes noc. Maso alespoň jednou otočte.
  4. Troubu předehřejte na 200 °C.
  5. Maso dejte do pekáčku, lehce osolte, podlijte 200 ml vody a pečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,17 g
  • Sacharidy:

    30,55 g
    • Cukry:

      17,75 g
  • Tuky:

    530,04 g
  • Vláknina:

    0,10 g

Aktivita pro spálení:

753 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

224

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné taštičky z listového těsta

(18 hlasů)
1h a 20min
870 kJ

Mleté maso se zázvorem

(12 hlasů)
50min
794 kJ

Vepřové kotlety s jablky

(16 hlasů)
1h a 20min
787 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený bůček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba