Prostreno.cz

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka vyniká neobvyklou chutí i použitím netradičních surovin k přípravě polévky.

21.10.2016 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

286 kJ / 68 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do hrnce s vodou vložte kuřecí maso, přidejte na kostičky nakrájenou mrkev, podle chuti osolte a vařte, až je maso měkké.
  2. Maso vyndejte, oberte od kostí a vložte zpět do polévky, přisypte nudle, citronovou kůru a vařte 5-10 minut, podle druhu použitých nudlí.
  3. Okurku oloupejte, odstraňte semínka a nakrájejte na kostičky velké přibližně 1,5 x 1,5 cm.
  4. Kešu ořechy orestujte nasucho v pánvi a nasekejte je nadrobno.
  5. Hotovou polévku podávejte s kostičkami okurek, kešu ořechy a snítkou koriandru.

TIP:

Polévku můžete dochutit některým ze sypkých zeleninových ochucovadel.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    110,33 g
  • Sacharidy:

    127,55 g
    • Cukry:

      15,60 g
  • Tuky:

    74,40 g
  • Vláknina:

    11,05 g

Aktivita pro spálení:

268 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení





Podobné recepty

Studená polévka z červené řepy

(9 hlasů)
40min
175 kJ

Polévka s ledovým salátem

(13 hlasů)
40min
325 kJ

Polévka z cizrny

(22 hlasů)
1h a 35min
311 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Thajská kuřecí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba