Prostreno.cz

Kedlubnová polévka

Jemný, zeleninový krém.

09.11.2016 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

226 kJ / 54 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou kedlubnu nakrájejte na malé kostičky. Pokud máte u kedlubny malé lístečky, nasekejte je a přidejte do polévky.
  2. Na rozehřáté máslo nasypte pokrájenou kedlubnu, lístky kedlubny, hrášek s mrkví a minutu míchejte.
  3. Zalijte vývarem a vařte doměkka.
  4. Polovinu polévky rozmixujte a promíchejte s nerozmixovanou polévkou.
  5. Do polévky přidejte mléko, nebo smetanu a podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,06 g
  • Sacharidy:

    119,56 g
    • Cukry:

      22,06 g
  • Tuky:

    71,60 g
  • Vláknina:

    10,50 g

Aktivita pro spálení:

154 kcal
19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z batátů a brokolice

(17 hlasů)
55min
321 kJ

Thajská kuřecí polévka

(9 hlasů)
1h a 5min
286 kJ

Sýrová polévka

(15 hlasů)
45min
220 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba