Prostreno.cz

Bůček pečený s bílým vínem

Pochutnají si nejen pánové.

10.11.2016 Mikeš
0min
709 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Med rozmíchejte v misce se 3 lžícemi vody.
  2. Bůček nakrájejte na silné plátky a maso uložte do pekáčku vymazaného olejem a vyloženého pečícím papírem.
  3. Bůček potřete připraveným medem, osolte, opepřete, posypte kmínem a nasekanou papričkou.
  4. Kolem masa nasypte nakrájenou cibuli, zalijte vínem a pečte přikryté 45 minut při 190 °C.
  5. Maso odkryjte a dopečte do měkka a do křupava.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    332,63 g
  • Sacharidy:

    79,04 g
    • Cukry:

      38,37 g
  • Tuky:

    139,82 g
  • Vláknina:

    11,30 g

Aktivita pro spálení:

625 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

186

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní vepřové nudličky

(6 hlasů)
1h a 35min
655 kJ

Vepřová panenka se zeleným pepřem

(11 hlasů)
1h a 5min
452 kJ

Vepřová panenka v anglické slanině

(11 hlasů)
1h a 5min
1033 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bůček pečený s bílým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba