Prostreno.cz

Treska dušená se zeleninou

Zdravá ryba se zdravou zeleninou, ideální kombinace.

06.01.2017 lanvin
60min

30min příprava

30min vaření

284 kJ / 67 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tresku nakrájejte na porce.
  2. Očištění celer nakrájejte na plátky, mrkev na kostičky, cibuli na větší kousky, oloupané stroužky česneku jemně nasekejte.
  3. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  4. Rajčata oloupejte a nakrájejte.
  5. Zeleninu nasypte do zapékací misky, nebo do pekáčku, jemně osolte a promíchejte.
  6. Na zeleninu položte osolené a opepřené porce ryby.
  7. Podlijte vývarem, zakápněte olejem, přikryjte a dejte na 25-30 minut do trouby předehřáté na 190 °C.
  8. Podávejte ozdobené lístky bazalky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    150,32 g
  • Sacharidy:

    156,88 g
    • Cukry:

      30,05 g
  • Tuky:

    72,51 g
  • Vláknina:

    23,36 g

Aktivita pro spálení:

442 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

131

minut uklízení





Podobné recepty

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

(10 hlasů)
45min
231 kJ

Losos s pastou tamarind

(5 hlasů)
35min
665 kJ

Chilli treska

(11 hlasů)
1h a 10min
457 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska dušená se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba