Prostreno.cz

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

Dietní ryba dušená se zeleninou.

25.10.2016 sun
45min

20min příprava

25min vaření

231 kJ / 55 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké, hluboké pánvi nechte rozpustit máslo.
  2. Přidejte nakrájený pórek a duste 5 minut.
  3. Přidejte nakrájenou cuketu, překrojená rajčata, bazalku, promíchejte a duste 5 minut.
  4. Přidejte vývar a přiveďte k varu.
  5. Na zeleninu položte porce osolené, opepřené ryby, přikryjte a duste 7-10 minut, podle velikosti porcí ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,65 g
  • Sacharidy:

    66,04 g
    • Cukry:

      13,36 g
  • Tuky:

    44,14 g
  • Vláknina:

    7,58 g

Aktivita pro spálení:

209 kcal
26

minut jízdy na kole

19

minut běhu

62

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filety s artyčoky

(17 hlasů)
45min
499 kJ

Filety ze pstruha

(11 hlasů)
30min
520 kJ

Filé s hořčičnou omáčkou

(16 hlasů)
35min
750 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cuketa

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,4 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba