Prostreno.cz

Chilli treska

Lehká, dietní,trochu pikantní ryba.

08.11.2016 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

457 kJ / 109 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Tresku nakrájejte na 4 porce.
  3. Brambory ve slupce uvařte, pak oloupejte a nakrájejte na klínky.
  4. Rajčata oloupejte a nakrájejte.
  5. Smíchejte jemně nasekanou chilli papričku, drobně pokrájenou cibuli a česnek, tymián, nasekaná sušená rajčata, petržel a olivový olej.
  6. Dochuťte solí a citronovou šťávou.
  7. Porce tresky uložte do vymazané do zapékací misky, kolem rozložte klínky brambor, které promíchejte s rajčaty a na tresku dejte připravenou směs.
  8. Pečte v troubě 20 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,68 g
  • Sacharidy:

    213,39 g
    • Cukry:

      82,07 g
  • Tuky:

    148,60 g
  • Vláknina:

    37,22 g

Aktivita pro spálení:

560 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Filé s hořčičnou omáčkou

(16 hlasů)
35min
750 kJ

Ryby s pikantní omáčkou

(16 hlasů)
55min
383 kJ

Smažená ryba s jablky

(13 hlasů)
45min
619 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chilli treska

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba