Prostreno.cz

Hovězí na zelenině

Hovězí na zelenině s červeným vínem.

12.01.2017 sun
2h a 30min

30min příprava

2h a 0min vaření

827 kJ / 197 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silné plátky.
  2. Na části oleje orestujte očištěný, nakrájený pastinák, řapíkatý celer a nakrájenou slaninu.
  3. Zvlášť opečte na zbylém oleji maso, maso osolte a přidejte k zelenině.
  4. Maso zalijte vínem, přidejte rajský protlak, bobkový list, tymián, celé, oloupané šalotky a maso duste do měkka. Podle potřeby podlijte dalším vínem.
  5. Maso vyndejte, šťávu zahustěte jíškou, přidejte hrášek a 5 minut povařte.
  6. Vložte zpět maso a jen prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    306,35 g
  • Sacharidy:

    516,15 g
    • Cukry:

      70,14 g
  • Tuky:

    277,01 g
  • Vláknina:

    154,05 g

Aktivita pro spálení:

1403 kcal
175

minut jízdy na kole

133

minut běhu

418

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí závitky s houbami

(11 hlasů)
2h a 0min
838 kJ

Karbanátky z hovězího masa

(14 hlasů)
1h a 15min
1212 kJ

Hovězí závitky s křenem

(11 hlasů)
1h a 50min
910 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

řapíkatý celer

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,2 g

hrášek

81 kcal / 100g
B5 g
S14 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba