Prostreno.cz

Kuřecí prsa marinovaná v podmáslí

Šťavnaté kuřecí maso s koriandrem.

16.01.2017 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

732 kJ / 174 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky.
  2. Citrónovou kůru, citronovou šťávu, jemně nasekaný koriandr, rozmačkaný česnek, nastrouhaný zázvor a jemně nasekanou chilli papričku promíchejte s podmáslím.
  3. Do marinády vložte kousky masa, přikryjte a nechte přes noc v lednici.
  4. Z masa setřete marinádu a maso opečte na oleji doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    227,09 g
  • Sacharidy:

    47,72 g
    • Cukry:

      14,24 g
  • Tuky:

    133,20 g
  • Vláknina:

    6,73 g

Aktivita pro spálení:

574 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Kachna pečená se švestkami

(13 hlasů)
1h a 50min
1076 kJ

Kuřecí stehna s mátou

(19 hlasů)
60min
504 kJ

Kuřecí plátek s provensálským kořením

(15 hlasů)
40min
1171 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí prsa marinovaná v podmáslí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba