Prostreno.cz

Pečená vodnice

Vodnice s máslem a tymiánem.

13.02.2017 lentilka
60min

15min příprava

45min vaření

489 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Vodnice důkladně omyjte a odřízněte polovinu natě.
  3. Vodnice uložte do zapékací misky, osolte je, opepřete, pokapejte máslem, medem, citronovou šťávou, nebo balsamicem, posypte nasekaným tymiánem, přidejte na větší kousky nakrájenou, oloupanou šalotku a přikryté pečte v troubě 20 minut.
  4. Po dvaceti minutách vodnice otočte a dopečte odkryté doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,18 g
  • Sacharidy:

    338,34 g
    • Cukry:

      151,72 g
  • Tuky:

    124,10 g
  • Vláknina:

    63,30 g

Aktivita pro spálení:

643 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná karotka

(20 hlasů)
25min
812 kJ

Brambory s majoránkou

(14 hlasů)
45min
457 kJ

Brambory s kapustou

(13 hlasů)
45min
489 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená vodnice

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba