Prostreno.cz

Polévka z hovězí oháňky

Silná polévka, která vás zaručeně postaví na nohy.

17.02.2017 sun
4h a 25min

25min příprava

4h a 0min vaření

496 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hovězí oháňku se třemi mrkvemi, třemi petrželemi, cibulí a kořením dejte do pekáče, zalijte 200 ml vody, vložte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte 30 minut.
  2. Zeleninu a maso dejte do hrnce, podle potřeby osolte, zalijte 4 litry studené vody a nechte pomalu táhnout 4 hodiny.
  3. Vývar přeceďte, přidejte zbylou mrkev, celer a petržel, vše nakrájené na velké kousky a vařte 15 minut.
  4. Do polévky přidejte uvařené maso a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    249,12 g
  • Sacharidy:

    562,56 g
    • Cukry:

      32,28 g
  • Tuky:

    80,92 g
  • Vláknina:

    192,54 g

Aktivita pro spálení:

577 kcal
72

minut jízdy na kole

54

minut běhu

172

minut uklízení





Podobné recepty

Mrkvová polévka s kari pastou

(11 hlasů)
45min
142 kJ

Čočková polévka se zeleninou

(10 hlasů)
45min
219 kJ

Kapustová polévka

(11 hlasů)
55min
334 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bobkový list

313 kcal / 100g
B7 g
S74 g
T8 g

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z hovězí oháňky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba