Prostreno.cz

Plněné telecí plátky

Křehké a jemné telecí maso, plněné slaninou a okurkou.

03.03.2017 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

763 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa přikryjte folií a naklepejte je.
  2. Maso osolte, opepřete a potřete hořčicí.
  3. Na každý plátek masa položte plátek slaniny, kousek okurky a maso stočte do rolády.
  4. Rolády obalte v mouce, pak sepněte párátkem a opečte je na oleji.
  5. Maso posypte tymiánem, podlijte vínem, vývarem a přikryté duste doměkka.
  6. Maso můžete dusit na plotně, nebo v troubě předehřáté na 200 °C.
  7. Hotové maso posypte nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    293,98 g
  • Sacharidy:

    109,52 g
    • Cukry:

      16,71 g
  • Tuky:

    244,53 g
  • Vláknina:

    8,30 g

Aktivita pro spálení:

866 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

258

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí plátky v anglické slanině

(21 hlasů)
1h a 20min
872 kJ

Telecí maso jako minutka

(19 hlasů)
40min
1030 kJ

Plněné telecí roládky

(11 hlasů)
1h a 20min
1599 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněné telecí plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba