Prostreno.cz

Jehněčí pečené v alobalu

Jehněčí pečené s bylinkami a máslem.

22.03.2017 sun
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

1736 kJ / 414 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z alobalu vystřihněte dvojmo jeden obdélník, nebo dva, maso můžete péct v jednom kusu alobalu, nebo můžete maso rozdělit a péct vždy dva kusy v jednom balíčku.
  2. Maso nakrájejte na 4 porce, osolte, opepřete a položte na alobal.
  3. Česnek oloupejte, nakrájejte na silné plátky a maso posypte česnekem.
  4. Přidejte rozmarýn, tymián, maso pokapejte citronovou šťávou a na maso položte silnější plátky másla.
  5. Maso zabalte, položte do pekáčku, nebo na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 70 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    182,69 g
  • Sacharidy:

    38,59 g
    • Cukry:

      5,04 g
  • Tuky:

    474,76 g
  • Vláknina:

    14,58 g

Aktivita pro spálení:

1270 kcal
158

minut jízdy na kole

120

minut běhu

379

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotletky jako minutka

(11 hlasů)
45min
1048 kJ

Jehněčí v petrželkové krustě

(9 hlasů)
2h a 0min
1324 kJ

Jehněčí kotletky s rozmarýnem

(14 hlasů)
2h a 10min
1688 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí pečené v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba