Prostreno.cz

Sledě marinované s křenem

Sledě v jablečno-křenové marinádě.

04.04.2017 sun
30min

30min příprava

739 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Sledě nakrájejte na větší kousky.
  2. Jablka i se slupkou nakrájejte na tenké plátky.
  3. Zakysanou smetanu smíchejte s majonézou, octem a křenem.
  4. Přidejte sůl, cukr a promíchejte, aby se cukr rozpustil.
  5. Do sklenice dejte na dno trochu marinády, pak kousky ryby, pár jablečných plátků, pár kuliček pepře, pak marinádu, rybu a tak pokračujte až do spotřebování surovin.
  6. Sklenici uzavřete a dejte do lednice. Nechte přes noc marinovat.
  7. Trvanlivost takto připravených sleďů je jeden týden.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    154,00 g
  • Sacharidy:

    80,22 g
    • Cukry:

      59,73 g
  • Tuky:

    208,80 g
  • Vláknina:

    10,65 g

Aktivita pro spálení:

558 kcal
69

minut jízdy na kole

53

minut běhu

166

minut uklízení





Podobné recepty

Cukety pečené v troubě

(7 hlasů)
55min
598 kJ

Hruška se slaninou

(9 hlasů)
30min
1196 kJ

Bramborové muffiny se sýrem

(6 hlasů)
55min
787 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sledě marinované s křenem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba