Prostreno.cz

Fazolový salát

Sytý salát ze dvou druhů fazolí.

18.04.2017 lanvin
35min

25min příprava

10min vaření

637 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazolové lusky blanšírujte 5 minut ve vařící osolené vodě, pak lusky sceďte a dejte na minutu do ledové vody.
  2. Scezené lusky nakrájejte a dejte je do misky.
  3. Červené fazole propláchněte studenou vodou a nechte je dobře okapat.
  4. Okapané červené fazole přidejte do misky.
  5. K fazolím přidejte drobně nakrájenou, oloupanou cibuli.
  6. V malé misce prošlehejte ocet, olej, javorový sirup, nebo med, sůl a mletý pepř.
  7. Ochucený olej přidejte k fazolím a promíchejte je.
  8. Salát je dobré nechat odležet do druhého dne.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,93 g
  • Sacharidy:

    157,16 g
    • Cukry:

      30,25 g
  • Tuky:

    72,32 g
  • Vláknina:

    45,50 g

Aktivita pro spálení:

371 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

110

minut uklízení





Podobné recepty

Čínské zelí s mrkví

(5 hlasů)
40min
497 kJ

Salát se sýrem tofu

(1 hlasů)
40min
472 kJ

Penne salát

(3 hlasů)
40min
738 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fazolový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba