Prostreno.cz

Telecí maso na paprice

Dušené telecí maso s červenou mletou i čerstvou paprikou.

09.05.2017 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

339 kJ / 81 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho, posypte mletou paprikou a promíchejte.
  3. Maso zalijte vodou, přidejte rajský protlak, podle chuti osolte, opepřete, přidejte kostku vývaru a duste doměkka.
  4. V polovině dušení přidejte k masu na kostky nakrájenou papriku.
  5. Zahustěte instantní jíškou, podle potřeby dochuťte a podávejte, nejlépe s rýží a zeleninovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    182,25 g
  • Sacharidy:

    94,59 g
    • Cukry:

      26,77 g
  • Tuky:

    68,26 g
  • Vláknina:

    14,40 g

Aktivita pro spálení:

398 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

118

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí líčka na červeném víně

(12 hlasů)
2h a 50min
423 kJ

Telecí plátky v anglické slanině

(21 hlasů)
1h a 20min
872 kJ

Telecí maso jako minutka

(19 hlasů)
40min
1030 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí maso na paprice

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba