Prostreno.cz

Telecí líčka na červeném víně

Dostatek času, červené víno a zelenina z nich vykouzlí mnohem víc než obyčejné ragú.

09.03.2016 lentilka
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

423 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pokrájená telecí líčka opečte na oleji s máslem. Opečené maso vyndejte na talíř.
  2. Na výpeku orestujte očištěnou, pokrájenou zeleninu, přidejte protlak, bylinky a víno.
  3. Vložte zpět maso, vše zalijte teplým hovězím vývarem a vařte na velmi mírném plameni doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    304,68 g
  • Sacharidy:

    156,28 g
    • Cukry:

      22,16 g
  • Tuky:

    153,64 g
  • Vláknina:

    21,12 g

Aktivita pro spálení:

652 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí kotleta s grilovanou cuketou

(10 hlasů)
2h a 50min
542 kJ

Telecí na Madeiře

(15 hlasů)
1h a 20min
562 kJ

Minutka z telecí kýty s hráškem

(14 hlasů)
1h a 30min
534 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí líčka na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba