Prostreno.cz

Pečené papriky

Pečené papriky jsou vhodné do salátů, k přípravě polévek,nebo jen tak s chlebem,nebo pečivem.

15.05.2017 lanvin
60min

30min příprava

30min vaření

424 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Papriky uložte na plech a rovnoměrně je opečte v troubě předehřáté na 220 °C. Papriky by měly být důkladně opečené ze všech stran. Slupka by měla být načernalá s puchýřky.
  2. Papriky vložte do igelitového sáčku, dobře ho uzavřete a sáček vložte do mísy se studenou vodou. Papriky nechte zapařit asi 15 minut. Poté je vyjměte ze sáčku. Slupka se uvolní a půjde lehce stáhnout. Následně vytáhněte stopku, ideálně i s celým vnitřkem.
  3. Papriky podle potřeby dochuťte pepřem, solí a zakápněte je olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,60 g
  • Sacharidy:

    57,84 g
    • Cukry:

      36,37 g
  • Tuky:

    84,68 g
  • Vláknina:

    19,50 g

Aktivita pro spálení:

250 kcal
31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení





Podobné recepty

Fazolový salát

(7 hlasů)
35min
637 kJ

Salát s krevetami a mangem

(6 hlasů)
25min
326 kJ

Bramborový salát s chřestem

(4 hlasů)
60min
414 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené papriky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba