Prostreno.cz

Plnění pstruzi

Pstruh plněný fenyklem a plátky pomeranče.

02.06.2017 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

737 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. V kastrolu rozehřejte 4 polévkové lžíce másla, přidejte jemně nakrájenou cibuli, očištěný fenykl nakrájený na plátky, na plátky nakrájený česnek, tymián, pomerančovou šťávu a vše přiveďte k varu. Duste přibližně 5-8 minut. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
  3. Omyté pstruhy posypte solí a pepřem.
  4. Vnitřek pstruha potřete hořčicí, naplňte podušeným fenyklem a plátky pomeranče.
  5. Každého pstruha položte na obdélník vystřižený z alobalu, nebo pečícího papíru.
  6. Pstruhy pokapejte máslem a zabalte.
  7. Balíčky položte na plech a pečte v troubě přibližně 25 minut.
  8. Pstruhy rozbalte a pečte ještě přibližně 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,81 g
  • Sacharidy:

    83,20 g
    • Cukry:

      40,74 g
  • Tuky:

    137,48 g
  • Vláknina:

    25,54 g

Aktivita pro spálení:

905 kcal
113

minut jízdy na kole

86

minut běhu

270

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba zapečená s paprikou

(3 hlasů)
55min
557 kJ

Candát na másle

(4 hlasů)
55min
932 kJ

Grilovaná ryba s dušenou cibulí

(4 hlasů)
50min
490 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

dijonská hořčice

174 kcal / 100g
B7 g
S6 g
T12 g

pomeranč

47 kcal / 100g
B0,91 g
S11 g
T0,15 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plnění pstruzi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba