Prostreno.cz

Okoun ve žluté omáčce

Filety okouna ve smetanové omáčce s kurkumou.

15.06.2017 lanvin
55min

25min příprava

30min vaření

430 kJ / 102 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filety osolte, opepřete a posypte koprem.
  2. Zabalte do rolády a sepněte párátkem.
  3. Vývar nalijte do hrnce a přiveďte k varu.
  4. Do vývaru vmíchejte jíšku, přidejte smetanu, kurkumu, rybí omáčku, kopr a zázvor. Dobře promíchejte a pět minut vařte.
  5. Do omáčky vložte rybí rolády, přikryjte je a duste přibližně 8 minut.
  6. Ryby otočte a duste ještě přibližně 10-12 minut, podle velikosti porcí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    219,78 g
  • Sacharidy:

    78,80 g
    • Cukry:

      6,52 g
  • Tuky:

    108,06 g
  • Vláknina:

    4,30 g

Aktivita pro spálení:

388 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Grilované kapří podkovy

(3 hlasů)
1h a 25min
433 kJ

Ryby dušené v troubě se zeleninou

(2 hlasů)
45min
939 kJ

Plnění pstruzi

(1 hlasů)
1h a 5min
737 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sušený zázvor

335 kcal / 100g
B3 g
S71 g
T5 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

rybí omáčka

70 kcal / 100g
B10 g
S1 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Okoun ve žluté omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba