Prostreno.cz

Grilované kapří podkovy

Kapří podkovy marinované v pomerančové šťávě.

24.05.2017 sun
1h a 25min

60min příprava

25min vaření

433 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V malé misce smíchejte sůl, pomerančovou kůru, citronovou kůru, nasekanou cibulku a bazalku. Směs dejte stranou.
  2. V mělké misce promíchejte med, pomerančovou a citrónovou šťávu, olej a prolisovaný česnek.
  3. Do této směsi vložte rybí podkovy a marinujte je minimálně 30 minut, během této doby alespoň jednou ryby otočte.
  4. Gril předehřejte na středním teplotu.
  5. Ryby vložte do grilovacích kleští na grilování ryb a ryby grilujte přibližně 20 až 25 minut, podle velikosti porcí.
  6. Před podáváním posypte připravenou strouhanou kůrou se solí.
  7. Podávejte s plátky citrónu a pomeranče.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,70 g
  • Sacharidy:

    94,56 g
    • Cukry:

      53,49 g
  • Tuky:

    76,89 g
  • Vláknina:

    14,92 g

Aktivita pro spálení:

384 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba s mandlovou strouhankou

(9 hlasů)
50min
822 kJ

Salát s uzeným lososem

(2 hlasů)
25min
325 kJ

Ryba zapečená s paprikou

(3 hlasů)
55min
557 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované kapří podkovy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba