Prostreno.cz

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí s jablky a rozinkami.

27.06.2017 lanvin
60min

45min příprava

15min vaření

562 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Sultánky namočte na půl hodiny do vody.
  2. Zelí nakrájejte na jemné proužky a přibližně 10-15 minut poduste na 3 lžících oleje.
  3. Zelí nechte vychladnout.
  4. Jablka oloupejte, nakrájejte je na klínky, nebo plátky, dejte je do misky a pokapejte citronovou šťávou.
  5. Zbývající olej smíchejte se solí, pepřem a cukrem.
  6. Zelí nasypte do mísy, přidejte jablka, scezené sultánky a vše zakápněte ochuceným olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,71 g
  • Sacharidy:

    125,95 g
    • Cukry:

      73,12 g
  • Tuky:

    82,84 g
  • Vláknina:

    10,05 g

Aktivita pro spálení:

306 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

91

minut uklízení





Podobné recepty

Květákový salát s nivou a ořechy

(3 hlasů)
40min
766 kJ

Okurkový salát s cizrnou

(4 hlasů)
20min
740 kJ

Sýrový salát s rukolou

(3 hlasů)
20min
895 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z červeného zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba