Prostreno.cz

Bramborový krém s parmazánem

Sytá, italská krémová polévka s parmazánem, podávána jako hlavní chod.

03.08.2017 lentilka
60min

25min příprava

35min vaření

199 kJ / 47 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané brambory nakrájejte na kostičky nasypte je do hrnce s vodou, přidejte sypký zeleninový vývar, nakrájený celer a zeleninu uvařte doměkka.
  2. Polovinu polévky rozmixujte a smíchejte s nerozmixovanou polévkou.
  3. Do polévky vmíchejte smetanu, zakysanou smetanu a velmi jemně nasekaný česnek.
  4. Polévku nechte projít varem, pak odstavte ze zdroje tepla.
  5. Do polévky vmíchejte parmazán a kajenský pepř, pokud je potřeba dochuťte solí.
  6. Před podáváním posypte polévku nakrájenou lahůdkovou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,34 g
  • Sacharidy:

    147,54 g
    • Cukry:

      28,23 g
  • Tuky:

    70,52 g
  • Vláknina:

    15,67 g

Aktivita pro spálení:

224 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

66

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z bílého zelí

(12 hlasů)
45min
90 kJ

Sojový dresink

(2 hlasů)
45min
195 kJ

Polévka s houbami a rýží

(2 hlasů)
55min
295 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

50min
(35 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bramborový krém s parmazánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba